Dins de les jornades formatives que duu a terme l’agrupació socialista de Sueca, dissabte passat 22 d’octubre, es va celebrar en la Casa del Poble (C/La Punta nº5), un taller d’imatge digital en el seu nivell inicial.

En ell, es van tractar diferents temes bàsics i de més nivell, per després passar a l’acció amb el programari adequat, i amb diferents accions pràctiques, que el professor d´aquest taller, Joan López, anava desgranant i explicant amb deteniment, perquè els assistents al taller, pogueren experimentar amb fotos digitals tipus, els conceptes adquirits en aquesta sessió.

L’agrupació socialista, té ja un full de ruta en el tema formatiu, en el qual s’oferiran diferents tallers, amb diversitat de temàtiques, en el qual els ciutadans interessats de Sueca, el Mareny i El Perelló, solament hauran d’inscriure’s, i de manera gratuïta.

L’executiva socialista de Dimas Vázquez, segueix pretenent potenciar una de les característiques principals de les Cases del Poble, que era col·laborar en la formació de la ciutadania. I amb els recursos dels quals disposa aquesta agrupació suecana, i els docents que s’ofereixen de manera altruista per a transmetre els seus coneixements, va intentant complir amb aquesta tasca.

Des d’ací animem als ciutadans que puguen aportar la seua experiència professional o acadèmica, a que es posen en contacte amb nosaltres, per poder així, fer més divulgació dels seus coneixements, a tots aquells que estigueren interessats a adquirir-los.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *