EL PSPV-PSOE DE SUECA CONSIDERA COM A

MOLT ÒPTIMA LA GESTIÓ FETA PELS SEUS REGIDORS

El PSPV-PSOE de Sueca considera com a molt òptima la gestió dels seus regidors durant els últims quatre anys de legislatura amb les competències que han portat a càrrec seu.

Han sigut quatre anys difícils de gestió pública pels pocs recursos dels quals és disposaven, a causa de la crisi econòmica. Però així i tot, els regidors socialistes li han posat imaginació, i sobretot innovació per a potenciar totes les seves regidories en benefici del nostre poble, amb una gestió sensata i honesta dels diners públics.

Han anat a peu de carrer per escoltar als seves veïns i demanar-los opinió de com millorar tot el que envolta a la nostra ciutat.

I d´ahí ha eixit una gestió que es podria resumir de la següent manera:

FESTES: Festes participatives, populars, gratuïtes, per a totes les edats i repartides per tota Sueca. Estalvi en les contractacions. Millora de l´ambient de Nadal i a més llocs del poble. Millora de la celebració dels Reis Mags i la seua cavalcada. Manteniment i millora de les nostres Falles i Setmana Santa. Col·laboracions amb diferents celebracions com Sant Antoni, Sant Blai, Sant Joan, Sant Roc. El 90% del contractat s´ha fet a Sueca.

NOVES TECNOLOGIES: Nova Web Ajuntament. Nova App. Actualització equips i software Ajuntament. Posada en marxa de l’oficina virtual per al ciutadà. Posada en marxa de la tramitació electrònica dels expedients. Connexió en xarxa dels diferents edificis públics. Xarxa wifi pública.

AGRICULTURA: Més dotació econòmica per a la borsa de treball de Peons Agrícoles. Millores i manteniment edifici Consell Agrari. Asfaltat de varis camins rurals. Confecció i aprovació de les ordenances del món rural a Sueca. Posada al dia dels conters del Consell Agrari. Elaboració d’un protocol d’actuació en cas de riuades a Sueca. Banc de terres per a cessió. Manteniment de tots els camins rurals. Coordinació Guarderio Rural i Guàrdia Civil, per a ser la població amb menys robatoris agrícoles. Participació activa en Xúquer Viu. Control de plaga de mosca negra i mosquit tigre.

MEDI AMBIENT: Creació i comercialització de les rutes dirigides als escolars. Ruta mediambiental amb trenet. Creació i comercialització de les jornades mediambientals per fomentar l’educació ambiental als col·legis de Sueca. Campanya de neteja viaria on hem segut els primers a tindre en compte l’opinió dels ciutadans per a millorar i reduir els costos dels serveis oferits. Campanya excrements de gossos. Concurs narratiu amb Proansu amb l’objectiu d’educar als xiquets amb relació amb les seues mascotes.

COMERÇ: Passarel·la de Moda. Concurs d’aparadors de Sueca. Piràmide Comercial. Fira de Nadal. Fira Oulet, Cuina en directe. TURISME: Diverses activitats lúdic-esportives a les nostres platges. Fira Turística Gastronòmica de la Tapa. Ruta de la Tapa. Firarròs popular. Tasta la Plaça.

SEGURETAT CIUTADANA: Hem inaugurat de les noves dependències policials. Hem ordenat el tràfic a diversos punts de Sueca. Hem participat en el projecte iceberg, pioner en la lluita contra la violència de gènere. Hem donat atenció personalitzada a les dones maltractades. Hem continuat dotant a les nostres poblacions costaneres de més personal policial en època estival. Hem realitzat diverses visites guiades d’escolars que han rebut xarrades en matèria d’educació vial i convivència.

I amb tota eixa gestió hem implicat a totes les associacions i col·lectius del nostre poble, i hem deixat la major part dels diners de les nostres regidories a Sueca, creant ocupació directa i indirecta.

Gestió feta pels Socialistes de Sueca 2011-2015

 https://www.youtube.com/watch?v=2_an3gK2C5g


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *