El passat divendres 15 de maig, els Socialistes de Sueca van dur a terme al Bernat i Baldoví la Presentació de la seua Candidatura a l’Ajuntament, encapçalada per Dimas Vázquez.

El pati de butaques estava de gom a gom de suecanes i suecans, que acudiren per a conéixer millor els 24 integrants de la llista socialista.

D’un a un, i entre aplaudiments, tots els integrants pujaren per ordre invers a l’escenari. Després, va intervindre el candidat autonòmic pel PSPV, Manolo Mata, qui va demanar el vot socialista per a fer fora de la Generalitat Valenciana als corruptes, d’una vegada per totes.

Dimas Vázquez, candidat a l’alcaldia de Sueca, va tancar l’acte de Presentació amb la seva intervenció en la qual va destacar als components de la seva candidatura com a gent honesta, preparada i amb molta il.lusió per governar amb la major sensatesa els diners públics de totes i de tots.

Al mateix temps, Dimas Vázquez va destacar la gestió realitzada des de l’Ajuntament de Sueca aquests últims quatre anys, tant per ell com per la seva companya Manoli Egea, i va demanar que es valorara tot el treball, esforç, i innovació a les urnes.

També va aprofitar el moment, davant de tot el públic assistent, per a explicar el programa electoral real, amb propostes com la creació d’un Centre de Dia, creació de Beques de Transport per a joves estudiants, Guarderia Pública, Banc de llibres escola, un local més ampli per als pensionistes, més dotació econòmica per a serveis socials, més places d’aparcament, beques salari per a joves, defensar un Prug sostenible que no frene Sueca, creació d´un carril bici, més zones d´esplai per als xiquets, potenciació del comerç i hosteleria, reivindicació de la cessió de la N-332, zones específiques d´esplai per gossos, manteniment total de vials i voreres, lluita permanent contra plagues de mosca negra i mosquit tigre, millora de vials agrícoles, potenciació del nostre turisme, eliminació de barreres arquitectòniques, tornada de la base de l´ambulància SVB a Sueca, festes populars i repartides per tot el poble, implantació de noves empresses, creació d´un pla d´ocupació juvenil, entre altres propostes.

Per últim, el candidat socialista va afirmar que el projecte dels Socialistes de Sueca està elaborat pels veïns i les veïnes del poble, amb les seves propostes i per a solucionar els problemes del dia a dia de cadascú d’ells, i millorar les seves condicions de vida. Per això, i perquè és un projecte de futur global per a la nostra ciutat, va demanar el vot útil pel diumenge vinent per a obtenir  l´alcaldia i per governar amb garanties la ciutat de Sueca, i donar-li el protagonisme que ha de tindre com a capital de comarca.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *