NOTABLE RESPOSTA AL “CAFÉ AMB DIMAS”

Divendres passat 28, en el Bar-Restaurant Llopis es va celebrar el primer “Cafè amb Dimas”, amb una més que notable participació dels ciutadans que van acudir a la cita amb el candidat a l’alcaldia de Sueca, Dimas Vázquez.

Durant aqueixa primera reunió ciutadana a peu de carrer, els socialistes de sueca, van prendre molt bona nota de totes les demandes, idees i queixes, dels veïns, que lliurement li van expressar al candidat socialista.

El “Cafè amb Dimas”, va transcórrer en un ambient molt proper i participatiu de la major part dels ciutadans, que van agrair la fórmula d’anar per tots els barris de Sueca, el Mareny i El Perelló, per a escoltar les seues propostes d’una manera pròxima i coordial.

Amb aquesta fórmula d’anar per les diferents zones de Sueca, els socialistes suecans pretenen, donar una participació del 100 % a la ciutadania perquè amb les seues demandes, siguen els veïns, els que confeccionen el programa electoral dels socialistes de Sueca, de cara a les eleccions locals de maig de 2015.

El pròxim “Cafè amb Dimas” serà el divendres 12 de desembre, a les 19,30 h, al “Bar Bon LLoc” situat en el Camí Vell de Cullera nº 18, on animem a tots els veïns que acudisquen, a expressar les seues idees i demandes, per entre tots, poder construir una Sueca millor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *