UN CAFÉ AMB DIMAS

 El PSPV-PSOE de Sueca, començarà ja mateix, una campanya per les diferents zones de la nostra ciutat, i per tots els llocs on es reuneixen els veïns de Sueca, Mareny i el Perelló, per prendre bona nota de les inquietuds de la ciutadania en general pel que fa a la seua ciutat.

Aquesta campanya, va enfocada a escoltar i veure in situ, les demandes i propostes de les suecanes i suecans, i amb elles, poder confeccionar el programa electoral dels Socialistes de Sueca per a maig de 2015, i perquè aquest programa siga dissenyat per la ciutadania, per les associacions, i per diferents col·lectius de la nostra ciutat.

La campanya anomenada “Un cafè amb Dimas”, portarà al seu recent proclamat candidat a l’alcaldia de Sueca, Dimas Vázquez, i al seu equip, a diferents punts de la nostra ciutat, per fer partícips a tots els ciutadans que vulguen col·laborar amb les seues propostes,  per un projecte comú i de futur per a Sueca.

Dimas Vázquez, que sempre ha estat partidari d’escoltar als ciutadans i fer-los
partícips en tot el que puga afectar la nostra ciutat, prendrà nota des de les diferents zones de Sueca, el Mareny i el Perelló, de tot el que vulguen transmetre-li la ciutadania, des de la proximitat que sempre l’ha caracteritzat amb els veïns que s’han dirigit a ell.

El PSPV-PSOE de Sueca, amb aquesta campanya, espera fer un sondeig d’idees, i amb  elles, confeccionar un projecte il·lusionant que faça de Sueca una ciutat cada vegada més atractiva per als ciutadans que l’habiten.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *