UN CAFÉ AMB DIMAS

 

UN CAFÉ AMB DIMAS

 El PSPV-PSOE de Sueca, començarà ja mateix, una campanya per les diferents zones de la nostra ciutat, i per tots els llocs on es reuneixen els veïns de Sueca, Mareny i el Perelló, per prendre bona nota de les inquietuds de la ciutadania en general pel que fa a la seua ciutat.

Aquesta campanya, va enfocada a escoltar i veure in situ, les demandes i propostes de les suecanes i suecans, i amb elles, poder confeccionar el programa electoral dels Socialistes de Sueca per a maig de 2015, i perquè aquest programa siga dissenyat per la ciutadania, per les associacions, i per diferents col·lectius de la nostra ciutat.

La campanya anomenada “Un cafè amb Dimas”, portarà al seu recent proclamat candidat a l’alcaldia de Sueca, Dimas Vázquez, i al seu equip, a diferents punts de la nostra ciutat, per fer partícips a tots els ciutadans que vulguen col·laborar amb les seues propostes,  per un projecte comú i de futur per a Sueca.

Dimas Vázquez, que sempre ha estat partidari d’escoltar als ciutadans i fer-los
partícips en tot el que puga afectar la nostra ciutat, prendrà nota des de les diferents zones de Sueca, el Mareny i el Perelló, de tot el que vulguen transmetre-li la ciutadania, des de la proximitat que sempre l’ha caracteritzat amb els veïns que s’han dirigit a ell.

El PSPV-PSOE de Sueca, amb aquesta campanya, espera fer un sondeig d’idees, i amb  elles, confeccionar un projecte il·lusionant que faça de Sueca una ciutat cada vegada més atractiva per als ciutadans que l’habiten.